Dünyanın en ünlü oyuncularından Brad Pitt Muhteşem Yüzyıl dizisinde konuk oyuncu olarak oynamak için anlaştı. 

Yazının Devamı »

 

Sosyal oyun şirketi Wudya, yakındaFacebook’ta yayına başlayacak, Türk tarihini konu alan “Muhteşem Binyıl” ile oyunseverler ile buluşacak.

Yazının Devamı »

 

Bedelli Askerlikte yaş sınırı 30, bedeli ise 30 bin TL. Bedelin yarısı peşin yarısı 6 ay sonra ödenebilecek. Bedelli ya da dövizli askerlik yapacak olanlar 21  askeri temel eğitim almayacaklar. Tasarı Meclis’e teslim edildi.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugünkü Ak Parti grup toplantısında Bedelli Askerlik’le ilgili tüm detayları açıklayacak.

Yazının Devamı »

 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yıllardır su taşkın alanı olması nedeniyle vatandaşların kullanımına kapalı olan Dikkaldırım ve Odunluk Mahalleleri arasındaki yaklaşık 500 bin metrekarelik alanı en büyük kent parkı olarak Bursa’ya kazandırıyor. Dolgu çalışmaları tamamlanma aşamasına gelirken, 10 yaş üstü ağaçlarla donatılmaya başlanan parkın yaz aylarında kullanıma açılması planlanıyor.

Tagged with:
 

İsteğe bağlı ve ücretsiz verilecek olan hizmeti almak isteyen aboneler internet servis sağlayıcılarına başvuracak. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından “küçükleri internetteki zararlı içerikten koruma” gerekçesiyle hazırlanan “güvenli internet” (filtre) dönemi bugün resmen başladı.

Yazının Devamı »

Tagged with: