You Tube Yenilendi

02 Aralık 2011

Geçtiğimiz Temmuz ayında kullanıcılarından Cosmic Panda’yı test edip geri bildirimde bulunmalarını isteyen ve yeni dizayn çalışmalarına başlayan YouTube, 1 Aralık itibarı ile yeni yüzü ile karşımızda.

Yazının Devamı »

Tagged with:
 

Facebook’ta aile büyükleriyle arkadaş olmak genç kullanıcılar için zaman zaman sıkıntılı bir durum olabiliyor. Bazıları bu sıkıntıya düşmemek için ebeveynlerinden gelen arkadaşlık tekliflerini reddederken, bazıları da kaderine boyun eğip anne-babalarından gelecek yorumlara cesurca gögüs germeyi başarıyorlar. Bu konuda anneler ile yapılan bir araştırma, Facebook’ta çocuklar ile arkadaş olma ve diğer konularda önemli verileri bizlere sunuyor.

Yazının Devamı »

 

Facebook’un veri merkezi tabiri caizse beyni 30 kilometre kareden geniş bir alanı kaplıyor.Prineville’deki dev tesis 800 milyon etkinkullanıcıya kesintisiz ve hızlı bir hizmet sunabilmek için durmadan çalışıyor.

Yazının Devamı »

Tagged with:
 

Twitter Dile Geliyor

02 Aralık 2011

Twitter kullanıcıları arttıkça, kullanım alanındaki ihtiyaçların ve  Twitter’ı destekleyen uygulamaların sayısı da gittikçe artıyor. Bunlardan bir tanesi de @ademilter ve @fkadev tarafından geliştirilmekte olan voiice.me projesi. Projenin sloganı da “more social”. Henüz test aşamasında olanvoiice.me projenin ekran görüntüleri projenin kullanışlı ve sade bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor.

Yazının Devamı »

Tagged with: