Banjo ile Keşfedin!

05 Aralık 2011

Banjo, sosyal medya ile gerçek dünyayı bir araya getiren bir mobil uygulama. Banjo ile çevrenizde neler olup bittiğini öğrenebilir, arkadaşlarınızın yanı sıra çevrenizde yer alan sosyal ağ kullanıcılarının neler yaptığını görebilirsiniz.

Yazının Devamı »

 

Kuzeying Akımı

05 Aralık 2011

Planking, owling derken internet her gün yeni bir trendle tanışıyor. Bu kez de “Kuzeying” karşımızda. Kuzey Güney dizisinde Kuzey karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ’un telefonla konuşma şekli yeni bir akım başlattı.

dipnottv

 

Foursquare Yenilendi

05 Aralık 2011

Kişilerin bulundukları yer ve mekânları harita üzerinde bildirerek (check-in) arkadaşlarıyla paylaşmalarını, bu adresler hakkında görüş ve önerilerini bildirmelerini sağlayan uygulama ülkemizde de yaygın olarak kullanılıyor.

Yazının Devamı »

 

Yaygın GSM operatörü Turkcell resmi web sitesinin görünümünü ve fonksiyonlarını yeniledi.

Yazının Devamı »

 

İnternette sosyal buluşma sitesi olan Tagged.com‘un araştırmasına göre Türkiye internette dünyanın en sosyal ve çapkın ülkesi seçilmiş.

Yapılan araştırma dünyanın nüfusu en fazla olan 25 ülkesi arasında yapılmış. Türkiye en sosyal ve çapkın ülke olmasının yanında erkekleri sosyal ağlarda en aktif ülke olarak da liderliği elinde bulunduruyor. Sosyal ağlardaki en fazla aktif bayan ise Birleşik Krallık’ta bulunmakta.

Yazının Devamı »

 

İngiliz BBC’nin Facebook‘un kullanıcısı Mark Zuckerberg ile yaptığı detaylı röportaj bir nevi belgesel bizlere Facebook’un hikayesini ve amaçlarını bir kez daha gösteriyor. Sadece İngiltere’de izlenmeye müsait olan bu videoyu çeşitli yollardan izlemek isteyenler bu linke tıklayabilir.

Yazının Devamı »

Tagged with:
 

SMS 19 Yaşında

05 Aralık 2011

Wikipedia’ya göre, ilk SMS mesajı Orbitel 901 cep telefonu kullanılarak, Neil Papworth adında bir adam tarafından İngiltere Vodafone GSM şebekesi üzerinden 3 Aralık 1992 tarihinde gönderildi ve mesaj da “Mutlu Noeller” idi.

Yazının Devamı »

Tagged with: