Dominos pizza sosyal medyayı ve teknolojiyi en iyi kullanan şirketlerden birisi. Gerek; iPhone, iPad ve Android uygulamalarıyla pizza sipariş etme özelliğiyle olsun gerekse sosyal medyada yaptığı çeşitli kampanyalar olsun Dominos her zaman bir aktivite içerisinde.

Yazının Devamı »

Tagged with:
 

Gowalla, Facebook’un Timeline özelliğine benzer bir hizmet sunuyor. Gezdiğiniz yerleri, o sırada yanınızda olan kişileri, fotoğrafları bir hikaye gibi paylaşmanızı sağlıyor.

The Wall blogunda yer alan habere göre, satın alma süreci tamamlandığında Facebook Gowalla’yı kapatacak. “Peki, o zaman niye aldı?” diye düşünüyorsunuz, değil mi? Cevap basit: Gowalla’nın çalışanlarını kendi bünyesine katabilmek için.

Yazının Devamı »

Tagged with:
 

Büyük teknoloji şirketlerinin genel merkezleri hep ilgi çekici yerler olmuştur. Ortamlarını şirketlerinin karakterine göre yaratmayı severler. Buna adresleri de dahil.

Facebook da yeni genel merkezine taşınırken “Hızlı harekete geç ve birşeyleri yık.” mottosuna uygun olarak belirledi adresini: 1 Hacker Way, Menlo Park, 94025. Bu adrese baktığınızda Facebook’un deney ve otonomiye önem veren, bürokrasiyle uğraşmayan bir mühendislik şirketi olduğu az çok anlaşılıyor.

Yazının Devamı »

 

Doküman çözümlerinde dünya lideri Xerox’un  iş ortaklarından biri olan Lidya Grup, kurumsal pazardaki başarısını tablet PC ürünleriyle dünya liderliğine aday Fransa menşeli Archos ile tüketici elektroniği sektörüne taşımaya karar verdi.

Yazının Devamı »

Tagged with:
 

Türkiye’nin en büyük sanal satış sitelerinden biri olan sahibinden.com’un 2010 Kasım-2011 Kasım tarihleri arasındaki verilerine göre, motosiklet satışlarında patlama yaşandı. Yapılan analize göre, son bir yılda sahibinden.com aracılığı ile satılan motosiklet oranı yaklaşık yüzde 50 arttı. Motosiklet satışlarının İstanbul’un yanı sıra, Antalya, İzmir, Ankara ve Bursa’da da hızla yükseldiği görülüyor.

Yazının Devamı »