Android’in sevilen uygulamalarından biri olan Androidify ile karikatürünüzü yapmanız çok kolay. Android halinizi resmetmeniz için hazırlanan bu neşeli uygulama artık dolabını daha da zenginleştirerek Android kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Google’ın Android işletim sistemi uygulamalarına yılbaşı eklentileri katmaya başladı. Bunlardan biri olan Androidify uygulamasında Android karakterinize yılbaşı kıyafetleri giydirebilirsiniz. Yeni yıla hazırlıklarınız artık Androidify’dan da devam edebilir.

Kaynak: www.bilisimlive.com

 

Türkiye kaynaklı URL kısaltma servislerine bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde kullanıma açılan Ufa.lt, benzer servislerin sunduğu bir çok hizmeti Türk internet kullanıcılarına sunuyor.

Yazının Devamı »

 

Apple’ın Ekim ayında görücüye çıkardığı iPhone 4S, 2011 yılının ikinci yarısında en çok konuşulan telefon oldu. Bloglarda, haber gruplarında ve Twitter ile Facebook gibi sosyal mecralarda konuşulan konuların dikkate alındığı araştırmada popüler iPhone serisinin son modelinin oldukça merak edilmiş olduğu ve kendisinden çokça söz ettirdiği görülüyor.

Yazının Devamı »

 

Akıllı telefon ve tablet sahibi, çevrimiçi ve çevrimdışı yayınları yakından takip eden okuyucularımıza güzel bir haberimiz var. Google, geçtiğimiz hafta hayata geçirdiği Google Currents servisi ile yüzlerce dergiye ücretsiz bir şekilde ulaşmamızı sağlıyor.

Yazının Devamı »

 


Twitter, yeni tasarımını kullanıma açtı. Eğer hala eski dizaynı kullanıyorsanız endişelenmeyin zira bir çok kullanıcı da sizinle aynı durumda. Twitter, bütün üyelerini aynı anda yeni tasarıma geçirmek yerine üyelerini yavaş yavaş bu büyülü ortama almayı uygun gördü.

Yazının Devamı »

 

Facebook‘un ona ilk üye olduğunuz zamanki halini hatırlıyor musunuz? Veya, ilk tweet atmaya başladığınızda kullandığınız Twitter‘ı? Şu an en popüler internet sitelerinin ilk hallerini sizin ilk gördüğünüz halleri sanıyorsanız muhtemelen yanılıyorsunuzdur.

Yazının Devamı »