Twitter’da taze bir başlangıç yapmanın tek yolu bütün tweetlerinizi bir anda silmek değil ama eğer olur da bunu gerçekten ve kalıcı olduğunu bilerek yapmak isterseniz size bir iyi bir yol önerebiliriz.

Yazının Devamı »

 

“Sosyal medya” kavramı henüz bugünlerdeki gibi herkesin ağzında değilken bu topraklarda bir Ekşi Sözlük gerçeği vardı. 1999 yılında kurulan Ekşi Sözlük için kullanımı ve işlevi açısından değil belki ama etkisi açısından değerlendirildiğinde ülkemizin Facebook’u ya da Twitter’ı haline geldi demek yanlış olmaz.

Yazının Devamı »

Tagged with:
 

2011 senesinin enleri sosyal medya dünyasında bir bir açıklanırken sıra şimdi de Youtube’a geldi. Youtube resmi blog sayfasında büyük müzik videoları hariç 2011 senesinde en fazla izlenen videoların listesini açıkladı.

İşte  Youtube’da 2011 yılının en çok  izlenen 10 videosu:

Yazının Devamı »

 

Dünya’nın en önemli sosyal medya, teknoloji ve internet ödülleri olan Mashable Ödülleri‘nin 2011 oylaması geçtiğimiz hafta bitmişti. Mashable ise yapılan oylamanın kazananlarını bugün açıkladı.

Yazının Devamı »

 

Android’in sevilen uygulamalarından biri olan Androidify ile karikatürünüzü yapmanız çok kolay. Android halinizi resmetmeniz için hazırlanan bu neşeli uygulama artık dolabını daha da zenginleştirerek Android kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Google’ın Android işletim sistemi uygulamalarına yılbaşı eklentileri katmaya başladı. Bunlardan biri olan Androidify uygulamasında Android karakterinize yılbaşı kıyafetleri giydirebilirsiniz. Yeni yıla hazırlıklarınız artık Androidify’dan da devam edebilir.

Kaynak: www.bilisimlive.com

 

Türkiye kaynaklı URL kısaltma servislerine bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde kullanıma açılan Ufa.lt, benzer servislerin sunduğu bir çok hizmeti Türk internet kullanıcılarına sunuyor.

Yazının Devamı »

 

Apple’ın Ekim ayında görücüye çıkardığı iPhone 4S, 2011 yılının ikinci yarısında en çok konuşulan telefon oldu. Bloglarda, haber gruplarında ve Twitter ile Facebook gibi sosyal mecralarda konuşulan konuların dikkate alındığı araştırmada popüler iPhone serisinin son modelinin oldukça merak edilmiş olduğu ve kendisinden çokça söz ettirdiği görülüyor.

Yazının Devamı »

 

Akıllı telefon ve tablet sahibi, çevrimiçi ve çevrimdışı yayınları yakından takip eden okuyucularımıza güzel bir haberimiz var. Google, geçtiğimiz hafta hayata geçirdiği Google Currents servisi ile yüzlerce dergiye ücretsiz bir şekilde ulaşmamızı sağlıyor.

Yazının Devamı »